Nero D'Avola Barone Di Bernaj 75Cl
De Nero d'Avola van Barone di Bernaj is een krachtige rode wijn uit de regio Sicilië. Het is gemaakt van de Nero d'Avola druif en heeft volle tonen van donker fruit, kruiden en specerijen. De wijn heeft een goede balans tussen een volle tannine en lichte zuurgraad met een aangename afdronk.
€ 9,50
Eolo Rosso Sicilia
De Eolo Rosso Sicilia is een rode wijn afkomstig uit de regio Sicilië in het zuiden van Italië. De wijn is gemaakt van inheemse druivensoorten, zoals Nero d'Avola en Perricone, en heeft een diepe robijnrode kleur. Het aroma is fruitig en kruidig, met tonen van rijpe bessen, zwarte kersen, pruimen en kruiden zoals zwarte peper en zoethout. De smaak is vol en krachtig, met zachte tannines en een lange afdronk.
€ 8,00
Damarino Donnafugata
Damarino Donnafugata is een wijn van het wijnhuis Donnafugata uit de regio Sicilië in het zuiden van Italië. Het is een blend van de inheemse Siciliaanse druivensoorten Nero d'Avola en Frappato. De wijn heeft een intens robijnrode kleur en een aroma van rood fruit, zoals kersen en aardbeien, met tonen van kruiden en een vleugje vanille. De smaak is vol en fruitig, met zachte tannines en een aangename zuurgraad.
€ 17,50
Nero D'Avola Baglio le mole 75 Cl
De Nero d'Avola van Baglio le mole is een rode wijn gemaakt van de Nero d'Avola druif in Sicilië. Een lekkere volle wijn. Eerste slok is meteen een mondvol. Beginnend met rood fruit tot romige afdronk met zachte tannines en een licht Italiaans ijzertje.
€ 10,50