Campone Brunello di Montalcino
Laatste items in voorraad
De Brunello di Montalcino van Campone is een rode wijn uit de regio Toscane. Het is gemaakt van de Sangiovese druif en wordt beschouwd als een van de beste rode wijnen uit Italië. Het heeft tonen van rode bessen, kruiden, tabak en specerijen en heeft een goede balans tussen tannine en zuurgraad. Brunello di Montalcino is één van de weinige Italiaanse wijnen die de "Denominazione di Origine Controllata e Garantita" (DOCG) classificatie hebben verkregen, wat betekent dat de wijn aan strenge kwaliteitsnormen voldoet.
€ 40,00
Rosso di Montalcino Campo ai Sassi
Rosso di Montalcino Campo ai Sassi is een rode wijn uit de regio Toscane in het midden van Italië. De wijn is gemaakt van 100% Sangiovese-druiven en heeft een diepe robijnrode kleur. Het aroma is intens en fruitig, met tonen van rode bessen, kersen, pruimen en een vleugje kruiden. De smaak is fris en elegant, met zachte tannines en een goede zuurgraad.
€ 25,00
Chianti DOCG Frescobaldi
Chianti DOCG Frescobaldi is een rode wijn uit de regio Toscane in het centrum van Italië. De wijn is gemaakt van Sangiovese-druiven, aangevuld met kleine hoeveelheden Canaiolo en Merlot. De wijn heeft een robijnrode kleur en een aroma van rood fruit, kersen, bessen en een vleugje kruiden. De smaak is evenwichtig en elegant, met zachte tannines en een aangename zuurgraad.
€ 12,00
Chianti DOCG Sant'Ilario
Chianti DOCG Sant'Ilario is een rode wijn geproduceerd in de Chianti-regio van Toscane, Italië. Het is gemaakt van een blend van Sangiovese, Canaiolo en andere inheemse druivensoorten. De wijn heeft een robijnrode kleur en heeft aroma's van kersen, bessen en kruiden. Het heeft een medium body en een evenwichtige zuurgraad met zachte tannines.
€ 10,50
Sangiovese Az.Ag.Danese
Laatste items in voorraad
Deze Sangiovese is gemaakt van de Sangiovese druif uit de Emilia-Romagna regio in Italië. Het heeft een donkerrode kleur en een intens aroma met tonen van kersen en specerijen. Deze Sangiovese is stevig en sterk, met een droge afdronk en een lichte bitterheid.
€ 10,00
Vipra Rosso Umbria Bigi
Vipra Rosso Umbria is een rode wijn gemaakt van de Montepulciano druif in de Umbrië regio in Italië. Een mooie rode wijn met een gedurfde smaak. Tonen van rood fruit, vanille en eikenhout met een stevig structuur en een droge afdronk.
€ 12,00
Ciao Rosso IGT Terre di Chieti
Verkregen van Sangiovese-druiven geteeld in Abruzzo. De druiven
na te zijn ontsteeld en geperst worden ze gecontroleerd gefermenteerd
temperatuur, waarbij de druivenschillen in contact blijven met het sap tot
het verkrijgen van een optimale kleurextractie en zachte tannines.
€ 2,50