Rose

Cerasuolo d'Abruzzo Bio Natum
De Cerasuolo d'Abruzzo Bio van Natum is een rosé wijn uit de regio Abruzzo in. Het is gemaakt van de Montepulciano druif en heeft tonen van rood fruit en bloemen. De wijn is fris en fruitig en heeft een goede balans tussen zuurgraad en fruitigheid. Omdat het een biologische wijn is, is het geproduceerd zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en synthetische bemesting.
€ 13,00
Bigi Vipra Rosa IGT
Bigi Vipra Rosa IGT is een roséwijn uit de regio Umbrië in het midden van Italië. De wijn is gemaakt van Sangiovese en Merlot druiven en heeft een mooie roze kleur. Het aroma is fris en fruitig, met tonen van aardbeien, frambozen en kersen, samen met een vleugje bloemige noten. De smaak is droog en evenwichtig, met levendige zuren en een lichte kruidigheid.
€ 8,50
Cirò Rose
De Cirò Rose is een Italiaanse wijn uit de Calabrië regio, die wordt gemaakt van Gaglioppo druiven. Warm en harmonieus, de mond is het soepel en zeer aangenaam. Tijdens de wijnbereiding komen het vruchtvlees en de schil van de druif in contact met de most waardoor het de heldere licht rode kleur krijgt.
€ 10,00
Cerasuolo d'Abruzzo "Il tralcetto"
De Cerasuolo d'Abruzzo "Il Tralcetto" is een rosé wijn uit de Abruzzo regio in Italië. Het is gemaakt van de Montepulciano druif en heeft tonen van verse aardbei en rood fruit. De wijn is fris en fruitig met een goede balans van zuurgraad door de tonen van fris fruit.
€ 13,50